Kalboms, kad grupė Lesterio komandos žaidėjų, tarp kurių buvo vartininkas Kasparas Schmeichelis ir puolėjas Jamie Vardy, klubo savininkų reikalavo atleisti „išsisėmusį“ C. Ranieri, peno bus dar daugiau.

Su buvusiu strategu atsisveikinusi „Leicester City“ komanda pastarosiose Anglijos čempionato rungtynėse atrodė kur kas energingesnė, demonstravo norą žaisti ir aikštėje nubėgo net 11 km daugiau lyginant su paskutiniu maču, kai ekipai dar vadovavo praėjusią savaitę su trenksmu atleistas C. Ranieri.

BBC paskaičiavo, kad mače su „Liverpool“ Lesterio futbolininkai kartu sudėjus nubėgo 117,75 km.

Tuo metu prieš savaitę vykusiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse Sevilijoje, kur „Leicester City“ pralaimėjo 1:2, anglai kartu sudėjus nubėgo 106,6 km.

Mažiau „Leicester City“ futbolininkai nubėgo ir prieš tai žaistose ketveriose rungtynėse, kurias visas pralaimėjo.

Lentelė
(varžovas, rezultatas, treneris, nubėgti kilometrai)

„Liverpool“3:1C. Shakespeare'as117,75
„Sevilla“1:2C. Ranieri106,6
„Swansea“0:2C. Ranieri109,58
„Man. United“0:3C. Ranieri106,61
„Burnley“0:1C. Ranieri104,8
„Southampton“0:3C. Ranieri103,26

Tuo metu lyginant su paskutinėmis „Premier“ lygos rungtynėmis, kai „Leicester“ 0:2 pralaimėjo „Swansea City“, futbolininkai šį kartą atliko net 125 sprintais daugiau (547 ir 422).

Pažymėtina, kad iš C. Ranieri vyriausio komandos trenerio pareigas perėmęs anglas Craigas Shakespeare'as naudojosi savo pirmtako palikimu ir iš paskutinio italo starto vienuoliktuko mače su Liverpulio komanda pakeitė vos vieną žaidėją. Ant suoliuko liko tik puolėjas Ahmedas Musa, kurį starto sudėtyje pakeitė saugas Marcas Albrightonas.

Visgi, anot J. Vardy, nebuvo taip, kad komanda piktybiškai boikotuotų trenerio C. Ranieri nurodymus ar nesistengtų.

„Ne, tai tikrai ne stengimosi klausimas. Mes visą laiką dirbome labai sunkiai. Mums nesisekė, bet tai nereiškia, kad mes nesistengėme. Bandėme viską, bet niekas nepavyko. O šį kartą, laimei, viskas sekėsi. Taip jau būna – sureagavo į permainas“, – teigė jis.

Anglijos čempionate po šios pergalės „Leicester City“ šoktelėjo į 15-ą turnyro poziciją su 24 taškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)