27 metų W.Bouma antradienį praėjo medicininę apžiūrą ir su "Aston Villa" pasirašęs trijų metų sutartį išvyko su Olandijos rinktine ruoštis Pasaulio čempionato atrankos varžyboms su Armėnijos ir Andoros rinktinėmis.

"Pagrindinė priežastis, dėl kurios perėjau į "Villa" yra treneris Davidas O'Leary. Jis aiškiai pasakė, kad tiki manimi ir mano galimybėmis. Tai suteikia pasitikėjimo savo jėgomis ir man tai yra svarbu.", - sakė W.Bouma.

Praėjusį sezoną Guuso Hiddinko treniruojamas "PSV" laimėjo Olandijos pirmenybes ir pasiekė Čempionų lygos pusfinalį, tačiau po to komandą paliko jos lyderiai - M.van Bommelis perėjo į "Barcelona", J.Vogelis į "Milan", korėjiečiai J.S.Parkas ir Y.P.Lee perėjo į atitinkamai "Man United" ir "Tottenham" ekipas. W.Bouma klube turėtų pakeisti olandas M.Reizigeris, į "PSV" pereisiantis iš "Middlesbrough".

Tuo tarpu 2004/05 metų sezoną "Premier" lygoje dešimtą vietą užėmusi "Aston Villa" neseniai pasistiprino Čekijos rinktinės ir buvusiu "Liverpool" puolėju Milanu Barošu, kuris savo debiutinėse rungtynėse prieš "Blackburn" pelnė pergalingą įvartį.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją