Buvo spėliojama, kad Anglijos rinktinės kapitonas gali persikelti žaisti į Kiniją, nes jo agentas Paulas Stretfordas, neva, tariasi su keliomis šios šalies futbolo Superlygos komandomis.

Žibalo į ugnį įpylė ir „United“ treneris Jose Mourinho, kuris pareiškė negalįs garantuoti, kad W. Rooney tikrai liks Mančesteryje.

Ketvirtadienį W. Rooney publikavo savo pareiškimą, kur teigia, kad liks Anglijoje mažiausiai iki 2016-2017 metų sezono pabaigos.

„Nepaisant to, kad manimi domėjosi kiti klubai, už ką jiems esu dėkingas, norėčiau baigti visas spekuliacijas ir pasakyti: aš lieku „Manchester United“. Tikiuosi, kad galėsiu iš visų jėgų padėti komandai kovoti keturiuose frontuose. Ekipa išgyvena pakilimą ir aš norėčiau būti to dalimi“, – sakoma W. Rooney pareiškime.

Šį sezoną W. Rooney Mančesterio klube sužaidė 29 rungtynes, pelnė 5 įvarčius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Jis rezultatyviausias visų laikų „Manchester United“ futbolininkas. Puolėjas yra įmušęs 250 įvarčių vilkėdamas „raudonųjų velnių“ marškinėlius. ir aplenkė legendinį serą Booby Charltoną, kuris per savo karjerą komandoje pelnė 249 įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)