Vis dėlto kovo 18-ą dieną Vilniuje vyksiančiame turnyre „BUSHIDO & KOK'45“ T. Pakutinsko gerbėjams neteks nusivilti, kadangi lietuvio mestos pirštinės šįkart nepabūgo lenkas Marcinas Sianosas.

„Norėčiau, kad priešininkų niekada nepritrūktų. Jaučiu, kad dar galiu kovoti visu pajėgumu“, – viltimis dalinosi sporto klubo „Rings“ atstovas ir pridūrė, jog likusį pasiruošimo renginiui mėnesį dirbs kaip niekada intensyviai.

Tai, kad T. Pakutinsko kova prieš M. Sianosą sudrebins „Siemens“ areną, neabejoja nė vienas sekantis jo pergalių statistiką, tačiau kiek sekundžių ji užtruks, visi galime tik spėlioti.

„Čia beveik kaip su orais Lietuvoje. Nedrįsčiau spėti“, – juokaudamas kasmetines T. Pakutinsko staigmenas prisiminė Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis ir pridūrė, kad tokie ramūs, mažai kalbantys kovotojai dažniausiai įrodo viską ringe.

Ne paslaptis, kad palaikymo, kokio sulaukia tauragiškis, taip pat retai pasitaiko. Sportininko palaikyti atvyksta pusę gimtosios Tauragės ir plūsta tūkstančiai gerbėjų iš antrais namais tapusio Vilniaus. Tomas Pakutinskas nuolat pabrėžia, kad fanai, treneriai ir artimieji yra jo varomoji jėga. Nors nėra linkęs daugžodžiauti, jis nepamiršta ir žiniasklaidos atstovų indėlio.

„Ačiū jums, kad domitės, suprantate ir palaikote net ir tada, kai būna sunku!”

Iki susitikimo likus kiek daugiau nei mėnesiui, būsimas varžovas M. Sianosas, priešingai nei lietuvis, nesitveria savo kailyje.

„Žinau, kad visi jo bijo. Žinau ir tai, kad jis greitai sudaužo viltis, bet šįkart lazda turėtų atsisukti kitu galu. Viltis kovo 18-ą Lietuvoje daužysiu aš. Tikiuosi tik pergalės!“, – užtikrintai kalbėjo kovotojas iš Lenkijos.

Paklaustas, ką mano apie tokius drąsius priešininko pamąstymus, T. Pakutinskas liko pozityvus.

„Lauksiu ištiestomis rankomis“, – nusijuokė ir baigdamas pokalbį pridūrė, kad bet kokiu atveju renginys bus įspūdingas.

Ar kovotojams pavyks įgyvendinti asmeninius tikslus ir pagrįsti žodžius, pamatysime jau netrukus. Kaip ir kaskart, arenoje netrūks puikios muzikos, prizų ir, žinoma, adrenalino.

T. Pakutinskas ir kiti stipriausi Lietuvos bušido kovotojai M. Narauskas, R. Kulis, M. Jasiūnas, S. Maslobojevas, H. Vikšraitis, K. Liukaitis, D. Danyla, J. Mocka, T. Jonkus, I. Osininas, V. Kulda ir T. Aukštuolis, jau kovo 18-ą Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)