Vos prieš savaitę pasirengimą naujam A lygos sezonui pradėję kauniečiai pirmame kėlinyje toli gražu nedemonstravo to futbolo, kurį treneriai norėtų matyti sezono metu. Tačiau tai suprantama, šiuo metu futbolininkams tenka dideli krūviai, tad kokybės po savaitės sunkių treniruočių tikėtis sunku.

Pirmame kėlinyje kiek dažniau su kamuoliu buvo „Utenio“ komanda, kuri šiemet jau spėjo sužaisti keletą draugiškų rungtynių (tarpe jų ir mačą Kauno NFA aikštėje su Kazlų Rūdos „Šilu“).

Varžovai žaidė kiek aštriau ir pirmi pasižymėjo, kai po standartinės padėties kamuolį į vartų tinklą nukreipė vienas iš „Utenio“ peržiūroje dalyvaujančių futbolininkų. Deja, šiame epizode traumą patyrė Tomas Snapkauskas, kurį pakeitė Andrė Almeida.

Kauniečiai sužibėjo kėlinio pabaigoje. 43-ią min. po puikaus perdavimo iš dešinio krašto galingai ir tiksliai galva smūgiavo ir rezultatą išlygino B. Terry.

Vos po minutės nuostabų tolimą perdavimą atliko Rimvydas Sadauskas ir išvedė Oumarą Sissoko su kamuoliu į laisvą erdvę arčiau vartų. Nors žaidėjas iš Malio kiek perlaikė kamuolį, galų gale įsiveržęs į baudos aikštelę suklaidino varžovą, buvo pargriautas, o teisėjas nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį.

Prie kamuolio stojo krašto saugo pozicijoje rungtyniavęs B. Boatengas, kuris mušė tiksliai ir išvedė savo ekipą į priekį.

Nors antras kėlinys vyko apylygiai, geresnius šansus įmušti turėjo „Utenis“, vis tik Kauno ekipa apsigynė ir iškovojo pergalę.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)