Abu kartus vyrų varžybose lygių nebuvo Lietuvos tenisininkams Skirmantui ir Eligijui Mačinskams. Turnyro „Smėlio arena Cup 1“ finale jie 6:4 2:6 6:3 įveikė trečią turnyro porą prancūzus Julieną Lhuissier ir Marcą Antoine'ą Maillot.

Antro turnyro finale broliams Mačinskams priešinosi latviai Andris Antonovas ir Oskaras Vaskis. Visgi finalas baigėsi 7:5, 6:2 lietuvių naudai.

„Smėlio arena Cup 1“ ir „Smėlio arena Cup 2“ moterų turnyrus laimėjo rusės Jana Lavrentjeva ir Regina Livanova.

Lietuvos paplūdimio teniso asociacijos prezidentas Dainius Janulis sako besidžiaugiantis tuo, kad turnyruose dalyvavo geriausi Lietuvos paplūdimio teniso žaidėjai, o taip pat ir jų pasiektais rezultatais.

„Mane visų pirma džiugina tai, kad paplūdimio tenisas Lietuvoje tampa vis populiaresnis ir vis labiau prieinamas. Tai demokratiškas ir gana paprastas sportas, kurį jau galime žaisti ne tik lauke šiltu metų laiku, tačiau ir žiemą puikiose uždarose erdvėse. Tikiuosi, kad šiuo sportu artimiausiu metu susidomės dar daugiau žmonių. O kartu, suprantama, noriu nuoširdžiai pasveikinti Skirmantą ir Eligijų Mačinskus, kuriems nebuvo lygių turnyruose Vilniuje“, - sako D. Janulis.

Turnyre Vilniuje dalyvavo keturi ITF paplūdimo teniso reitingo pirmo šimtuko žaidėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)