„Chelsea“ turi 56 taškus ir užima pirmają vietą. „Arsenal“ ir Londono „Tottenham Horspur“ klubas surinko po 47 ir dalijasi antrąją-trečiąją pozicijas.

Praėjusiame ture „Arsenal“ namie netikėtai 2:3 turėjo pripažinti „Watford“ pranašumą, o „Chelsea“ svečiuose sužaidė 1:1 su „Liverpool“ futbolininkais.

Pirmąjį „arostokratų“ ir „kanonierių“ mačą šį sezoną net 3:0 laimėjo Arsene‘o Wengero auklėtiniai.
„Arsenal“ gali pirmą kartą nuo 2003-2004 m. sezono, kai laimėjo čempiono titulą, per tą patį sezoną du sykius nugalėti „Chelsea“ ekipą. „Aristokratai“ šiame čempionate dar nepralaimėjo nė vieno Londono derbi – įskaitant kovas ir su kitomis Anglijos sostinės komandomis (3 pergalės, 1 lygiosios).

Tiesa, nugalėti „Chelsea“ klubą jo tvirtovėje, „Stamford Bridge“ stadione, lengva nebus. „Arostokratai“ šiose pirmenybėse namie laimėjo aštuonias dvikovas iš eilės.

„Pirmajame rate įrodėme, kad galime įveikti „Chelsea“. Tikiuosi, kad tokį pat kokybišką žaidimą demonstruosime ir šeštadienį“, – teigė A. Wengeras.

„Puikiai pamenu nesėkmę 0:3 prieš „Arsenal“, negaliu to pamiršti. Mes žaidėme blogai. Tikiuosi, kad šįkart tai nepasikartos“, – kalbėjo A. Conte.

„Premier“ lygoje komandos susitiks 50-tą kartą. 19 pergalių šventė „kanonieriai“, 16 – „aristokratai“, o 14 dvikovų baigėsi taikiai.

Šias rungtynes rodys „Viasat Sport Baltic“ kanalas. „Chelsea“ ir „Arsenal“ dvikovos tiesioginė transliacija prasidės 14.25 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)