Susitikime Liverpulyje „Chelsea“ į priekį išvedė gynėjas Davidas Luizas, galingu baudos smūgiu nuo skersinio 24 min. pasiuntęs kamuolį į Simono Mignolet ginamus vartus.

Tiek vartininkas iš Belgijos, tiek kiti „Liverpool“ žaidėjai tikėjosi, kad baudos smūgį atliks kitas brazilas Willianas, tačiau iniciatyvos netikėtai ėmęsis D. Luizas pergudravo visus varžovus.

David Luiz! Liverpool 0x1 Chelsea pic.twitter.com/JRr4K0P8fm— Fotos do Futebol (@Fotos_Futebol) January 31, 2017

Visgi antroje mačo pusėje savo sąlygas ėmė diktuoti aikštės šeimininkai, o 57 min. rezultatą smūgiu galva išlygino olandas Georginho Wijnaldumas.

Įpusėjus antrajam kėliniui svečiai turėjo puikią galimybę vėl susigrąžinti pranašumą, bet tąsyk reabilituotis pavyko šeimininkų vartininkui S. Mignolet.

75 min. jis atrėmė Diego Costos ne itin sėkmingą smūgį nuo 11 m žymos. Pats D. Costa šį baudinį ir uždirbo.

Kitose rungtynėse netikėtą pralaimėjimą patyrė Londono „Arsenal“ futbolininkai, namuose po dviejų greitai praleistų įvarčių 1:2 (0:2) nusileidę lygos vidutiniokei „Watford“ ekipai.

11 min. baudos smūgį realizavo Younesas Kaboul, o 14 min. svečių pranašumą padvigubino Troy'us Deeney.

Rezultatą 58 min. sušvelninino Alexas Iwobi, bet išsigelbėti Arsene'o Wengere'o auklėtiniams taip ir nepavyko – jie prarado itin svarbius taškus.

Po šio mačų „Chelsea“ toliau pirmauja turnyro lentelėje su 56 taškais. Antroje vietoje žengia „Tottenham Hotspur“, o į trečiąją smuko „Arsenal“ – abi šios ekipos turi po 47 taškus. „Liverpool“ sąskaitoje – 46 taškai. Jurgeno Kloppo auklėtiniai nelaimėjo nė vienų iš paskutinių keturių lygos rungtynių.

Kiti rezultatai

„Bournemouth“ 0 – 2 „Crystal Palace“
47' [0-1] Scott Dann
90+2' [0-2] Christian Benteke

„Burnley“ 1 – 0 „Leicester“
88' [1-0] Sam Vokes

„Middlesbrough“ 1 – 1 „West Bromwich“
6' [0-1] James Morrison
16' [1-1] Alvaro Negredo

„Sunderland“ 0 – 0 „Totthenham“

„Swansea“ 2 – 1 „ Southampton“
38' [1-0] Alfie Mawson
57' [1-1] Shane Long
70' [2-1] Gylfi Sigurdsson

Turnyro lentelė
(vieta, komanda, žaista rungtynių, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčių santykis, taškai)

"Premier" lygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)