Londono „Arsenal“ klubas svečiuose žais su penktos pagal pajėgumą (V) šalies lygos („Non-League“) „Sutton United“ ekipa.

Kiti šio diviziono atstovai „Lincoln City“ svečiuose rungtyniaus su aukščiausios lygos naujokais „Burnley“ futbolininkais.

Anglijos FA taurės aštuntfinalio etapo poros:

„Sutton United“ (V) – Londono „Arsenal“ (P);
„Burnley“ (P) – „Lincoln City“ (V);
Blackburn Rovers“ (Ch) – „Manchester United“ (P);
„Huddersfield“ (Ch) – „Manchester City“ (P);
Londono „Fulham“ (Ch) – Londono „Tottenham“ (P);
„Wolverhampton“ (Ch) – Londono „Chelsea“ (P);
„Middlesbrough“ (P) – „Oxford United“ (L1);
Londono „Milwall“ (L1) – „Derby County“ (Ch)/„Leicester“ (P).

„Manchester United“ klubas išvykoje kovos su „Blackburn“ ekipa iš antrų pagal pajėgumą „Championship“ pirmenybių. „Manchester City“ varžovas svečiuose bus „Huddersfield“ klubas („Championship“).

Londono „Tottenham“ klubas sostinės derbyje išmėgins jėgas su „Fulham“ futbolininkais („Championship“), o Londono „Chelsea“ komanda išvykoje egzaminuose „Wolverhampton“ ekipą („Championship“).

„Premier“ lygos „Middlesbrough“ klubas namuose žais su trečios lygos („Ligue 1“) „Oxford United“ ekipa. Kitiems „Ligue 1“ atstovams Londono „Milwall“ futbolininkams savo priešininkų teks palaukti. Jie paaiškės tik po pakartotinų rungtynių „Derby County“ („Championship“) komandos ir Anglijos čempiono titulą ginančio „Leicester“ klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)