2017 metų LSŽF ataskaitos ir rinkimų konferencijoje dalyvavo 52 nariai iš 89, sveikinimo žodį dalyviams tarė Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius.

Nauju LSŽF prezidentu vienbalsiai išrinktas vienintelis į šias pareigas pretendavęs LSŽF narys Tautvydas Vencevičius. LSŽF viceprezidentais artimiausius 4-erius metus bus Stasys Petkus ir Dalius Matvejevas, generaliniu sekretoriumi Tomas Gaubys, o prezidiumo nariais Ingrida Petuchovaitė, Romanas Buršteinas, Paulius Cubera, Andrius Čerškus, Marius Grinbergas, Šarūnas Mazalas ir Rytis Sabas.

Į Revizijos komisiją dar vienai kadencijai išrinktas Saulius Ramoška, kartu su juo komisijos nariais bus Arūnas Abromaitis ir Gintautas Dulskas.

„Džiaugiuosi, kad pavyko suburti stiprią bendraminčių komandą, o daug narių mums išreiškė ne tik palaikymą, bet ir norą patys prisidėti bei dirbti kartu, – sakė naujas LSŽF prezidentas T. Vencevičius. – Svarbiausias mūsų tikslas yra vienybė, skaidrumas ir veikla sporto žurnalistikos labui. Būsime atviri, į Prezidiumo posėdžius kviesime visus LSŽF narius, o kartu galėsime nuveikti ir daug gražių bei naudingų darbų.“

39-erių metų T. Vencevičius 1999-2013 metais buvo BTV sporto žinių redaktorius, pasaulio futbolo ir Europos krepšinio čempionatų komentatorius, sporto laidų redaktorius. Nuo 2014 metų naujas LSŽF prezidentas rengia laidą „Lietuvos sportas“, rodomą per LNK ir „Info TV“, šiuo metu yra ir Lietuvos futbolo rinktinės komunikacijos vadovas.

Ataskaitos ir rinkimų konferencijoje buvo išklausyta tik viena Revizijos komisijos pirmininko S. Ramoškos ataskaita. Ją LSŽF nariai vienbalsiai patvirtino.

Buvęs LSŽF prezidentas Gintaras Nenartavičius ir generalinis sekretorius Modestas Krukauskas į konferenciją neatvyko, todėl buvusio LSŽF vadovo išvakarėse raštu pateiktų veiklos ir finansinės ataskaitų svarstymas konferencijos dalyvių sprendimu buvo išbrauktas iš darbotvarkės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)