„Riterių“ gretose po kartą pasižymėjo Tadas Labukas ir Arūnas Klimavičius.

Rungtynes Olegas Vasilenka pradėjo tokia sudėtimi: Ignas Plūkas, Pavelas Krukas, Arūnas Klimavičius, Justinas Januševskis, Valdemaras Borovskis, Michailo Šiška, Aleksandras Byčenokas, Deividas Česnauskis, Jurijus Mamajevas, Oscaras ir Tadas Labukas.

Naujas „riterių“ treneris savo debiuto rungtynėse išbandė taktiką 3-4-3, prie kurios futbolininkai prisitaikė maždaug per dešimt minučių. Tuomet trakiškiai sukūrė progą, kuri įpūtė pasitikėjimo ir lėmė geresnį žaidimą per likusias 80 minučių.

Sužaidus beveik pusvalandį, puiki „riterių“ kontrataka buvo apvainikuota įvarčiu. D. Česnauskis sėkmingai perdavė kamuolį į baudos aikštelę, kurioje pirmas prie kamuolio suskubo T. Labukas, galva pasiuntęs kamuolį į priešininkų vartus (0:1).

„Riteriai“ ir toliau kūrė gerokai daugiau progų, nors kamuolio kontrolė buvo Bresto komandos pusėje. Pastarieji po kampinio rezultatą išlygino (1:1) ir taip baigėsi pirmas kėlinys.

Po pertraukos „Dinamo“ pakeitė visus vienuolika žaidėjų, o „Trakų“ sudėtyje aikštėje pasirodė Darius Kazubovičius ir Alma Wakili.

Išskirtinis antro kėlinio bruožas buvo kampinių gausa prie aikštės šeimininkų vartų. Po vienos iš serijų, rezultatyviu perdavimu pasižymėjo J. Mamajevas. Jis nuo kampinio gairelės atidavė kamuolį A. Klimavičiui, o po pastarojo smūgio galva ir buvo pelnytas įvartis. Jis dar kartą trakiškiams garantavo vieno įvarčio persvarą (1:2).

Besibaigiant dvikovai, trakiškių žaidime jautėsi nuovargis. To pasekmė – varžovams suteikta galimybė išlyginti rezultatą (2:2).

Ketvirtadienį „Trakų“ laukia rungtynės su „Ventspils“ (Latvija) komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)