Praėjusio sezono finale kibę į atlapus elektrėniškiams, šiemet „pankai“ demonstruoja banguojančią sportinę formą.

Ne itin gerai pradėję sezoną, pavyzdžiui, praradę tašką su Vilniaus „Geležinio Vilko“ komanda, vėliau „Hockey Punks“ įsibėgėjo ir šlavė nuo kelio vieną varžovą po kito, kartais didesniais skirtumais, nei Lietuvos rinktinės pagrindą sudaranti Elektrėnų „Energija“.

Pažymėtinas ir Lietuvos rinktinės nario Edgaro Rybakovo prisijungimas. Jis rungtynėse su pagrindine konkurente dėl patekimo į pusfinalį, būrį legionierių iš Rusijos savo gretose turinčią „Juodupės“ komanda pelnė net 4 įvarčius ir padėjo iškovoti svarbią pergalę.

Tačiau 2017-aisiais “pankų” žaidimo kreivė vėl krito žemyn. Pralaimėtos visos trys išvykos rungtynės Elektrėnuose ir Rokiškyje. Penktadienio namų rungtynės su šiuo metu turnyrinės lentelės viršuje esančiais varžovais sostinės komandai gali padėti susigrąžinti pasitikėjimą sąvo jėgomis.

E. Rybakovas apie penktadienio susitikimą kalba, kad svarbiausia drausmė: „Reikia nusiteikti kovai ir tada bus tikrai lengviau. Mane jau gripas paleido, kasdien jaučiuosi vis geriau. Turime žaisti savo žaidimą, tą, kurį rodėme praėjusių metų pabaigoje. Turime vengti baudos minučių, aikštėje vienas kitam padėti. Tik tokiu atveju galime kažko tikėtis”.

„Hockey Punks” vadovas Šarūnas Kuliešius teigia, kad tikisi atkaklios kovos: „Mūsų komandoje yra daug veteranų ir tai kartais yra pranašumas, o kartais trūkumas. Nuo sausio sirgo bene visi pagrindiniai mūsų žaidėjai. Tačiau šitie pasiteisinimai niekam neįdomūs, net ir mums patiems. Prieš svarbiausias sezono rungtynes mus papildė jaunių rinktinės kandidatu dar visai neseniai buvęs klaipėdiškis Lukas Altuchovas, netrukus registruosime dar vieną žaidimo patirties jaunimo rinktinėje turintį žaidėją. Pats laikas susiimti.

Pasiilgome savo arenos ir žiūrovų. Pirmenybių lyderis – puikus dirgiklis kiekvienai komandai, ne išimtis ir mes. Laukiame žiūrovų, kurių palaikymas labai įkvepia.”

Kaip jau tapo įprasta, vasario mėnesį prie “Hockey Punks” prisijungs NHL žvaigždė Darius Kasparaitis. Šio sezono dalyvavimas Lietuvos pirmenybėse – paskutinis žingsnis siekiant atstovauti šalies rinktinei. Nuo 2018 m. D.Kasparaitis galės užsivilkti nacionalinės komandos marškinėlius. Kadangi anksčiau jis atstovavo Rusijai, norint žaisti Lietuvos rinktinėje jam reikėjo net 4 sezonus iš eilės rungtyniauti Lietuvos čempionate.

Pirmuosius du sezonus D .Kasparaitis į aikštelę iščiuožė po kartą, o pernai šalies ledo ritulio mėgėjus nudžiugino trimis rungtynėmis. Viso per 5 rungtynes “Hockey Punks” gretose jis pelnė 4 įvarčius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Penktadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje. Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)