Belgas traumą patyrė per savaitgalio susitikimą su „West Bromwich Albion“ ekipą, kurią „Tottenham Hotspur“ nugalėjo 4:0.

Atlikus medicininius tyrimus nustatyta, kad J. Vertonghenas be futbolo turės praleisti mažiausiai 6 savaites, tačiau visas sveikimo procesas gali užtrukti ir iki 10 savaičių.

Po skausmingos traumos, kuros metu buvo pažeisti čiurnos raiščiai, belgas aikštę paliko ašarodamas ir neslėpdamas nusivylimo.

„Labai ačiū visiems už palaikymo žinutes. Esu labai nuliūdęs dėl situacijos, tačiau bandysiu į aikštę sugrįžti kuo greičiau“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė J. Vertonghenas.

Belgą ta pati trauma kamavo ir praėjusiame sezone. Dėl čiurnos skausmų jam teko praleisti ir paskutines Belgijos rinktinės rungtynes Prancūzijoje vykusiame Europos čempionate.

Ši trauma gerokai sujauks „Hotspur“ trenerio Mauricio Pochettino planus – strategas jau buvo įpratęs remtis itin patikimai žaidusia gynėjų trijule – J. Verthongenu, Ericu Dieru ir Toby Alderweireldu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją