Pirmame kėlinyje komandos daug progų nesukūrė. Pavojingas buvo varžovų smūgis pirmąją minutę. daugiau darbo turėjo mūsų komandos vartininkas Pijus Petkevičius, kuris darbavosi dvikovose „antrajame aukšte“. Lietuviai prie varžovų vartų buvo atlikę kelis aštrius perdavimus į baudos aikštelę, tačiau įmušti nesugebėjo. Po kampinio pavojingai smūgiavo Kipras Kažukolovas.

Lietuvos komandos treneris dar pirmajame kėlinyje buvo priverstas pakeisti du žaidėjus – Titas Aukštuolis pakeitė Džiugą Sūnelaitį, Tomas Janušauskas pakeitė Audrių Lučauską.

Tačiau po pertraukos sėkmė nusisuko nuo lietuvių ir po apmaudžios mūsiškių vartininko klaidos varžovai išsiveržė į priekį. 50 minutę varžovas prasiveržė dešiniuoju kraštu iki galinės linijos, atidavė perdavimą prie artimojo virpsto, kur P. Petkevičiui išsprūdo kamuolys ir iš arti tiksliai smūgiavo Zhanali Pairuzas.

Po praleisto įvarčio Lietuva bandė spausti varžovus prie jų baudos aikštelės ir nuolat atliko aštrius perdavimus, bet šimtaprocentis progos jiems sukurti nepavyko.

72 minutę kazachai įmušė antrąjį savo įvartį. Jerkebulanas Seidachmetas iš baudos aikštelės krašto kairiajame atakos krašte gražiu smūgiu pasiuntė į tolimąjį vartų kampą.

Jau per pridėtą laiką buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys į Lietuvos vartus ir Kazachstanas galėjo įmušti trečią įvartį, bet P. Petkevičius atrėmė į dešinį kampą skriejusį varžovo smūgiuotą kamuolį. Rungtynės baigėsi rezultatu 0:2. Geriausiu Lietuvos rinktinės žaidėju rungtynėse išrinktas Tomas Janušauskas.

Tai buvo paskutinės C grupės rungtynės Lietuvos komandai. Po to, kai antrame grupės susitikime Slovakija (5 tšk.) 1:0 įveikė Azerbaidžaną (1 tšk.) paaiškėjo, kad mūsiškiai nepateko į ketvirtfinalį ir kovos tik dėl 9-16 vietų.

Pirmą vietą užėmė Kazachstanas (5 tšk.), antra liko Slovakija, o trečia buvo Lietuva.

Rungtynių statistika:

U-18 Lietuva – Kazachstanas 0:2 (0:0).
Sankt Peterburgo sporto ir koncertų kompleksas
Teisėjas: Vladislavas Ribakovas

Įvarčiai: 50 min. Z. Pairuz (0:1), 72 min. Y. Seidachmet (0:2).

Įspėti: 38 min. D. Raulinaitis (Lietuva), 43 min. E. Utkus (Lietuva), 49 min. A. Oral (Kazachstanas), 55 min. D. Kashken (Kazachstanas)

U-18 Lietuva: Pijus Petkevičius, Matas Voronko (75 min. Deividas Mikalauskas), Tadas Paulikas, Kipras Kažukolovas, Deividas Raulinaitis (75 min. Deividas Skaržauskas), Matas Ramanauskas (55 min. Martynas Vasiliauskas), Domantas Vitkus (75 min. Lukas Jakavičius ), Andrius Lučauskas (30 min. Tomas Janušauskas), Edgaras Utkus (70 min. Ronaldas Misiūnas), Domantas Putrius (55 min. Arnas Borodinas), Džiugas Sūnelaitis (40 min. Titas Aukštuolis).

Slovakija 1 - 0 Azerbaidžanas

86' Martin Vician [1 - 0]

63' R. Garajev (Azerbaidžanas) - raudona kortelė
90' Y. Hasanov (Azerbaidžanas) - raudona kortelė

Galutinė turnyro lentelė:

1.Kazachstanas*31204:25
2.Slovakija*31201:05
3.Lietuva***31112:34
4.Azerbaidžanas***30123:51

* - kovos dėl 1-8 vietų;
*** - kovos dėl 9-16 vietų.