Iš pernykščių žaidėjų nebuvo Nerijaus Valskio, Artiomo Gurenkos, Jevgenijaus Zasavickio ir Timofejaus Šeremetos, tačiau su komanda treniravosi sutartis pasirašę Valdemaras Borovskis ir Klaudijus Upstas bei peržiūroje dalyvaujantys Giedrius Kvedaras, Tomas Dombrauskis ir Darius Kazubovičius.

„Tie trys vyrukai bandys išsikovoti vietą komandoje. Pažiūrėsime, kaip jiems seksis. Kalbant apie pernykščius žaidėjus, kurių nebuvo, tai aišku tik dėl T. Šeremetos ir J .Zasavickio. Su pirmu nusprendėme atsisveikinti, o antrą iki vasaros paskolinome Lenkijos pirmos lygos GKS klubui.

Nerijus išreiškė norą pratęsti karjerą užsienyje, tačiau pas mus jis visada laukiamas. Dėl A. Gurenkos kol kas nieko pasakyti negaliu. Yra tiek pat galimybių, kad jis liks klube, kiek ir galimybių, kad neliks“, – naujienas atskleidė „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Pirmoje naujo sezono treniruotėje su komanda dirbo fizinio parengimo treneris Paulius Ragauskas, o pati treniruotė vyko svarmenų salėje.

„Kadangi aš savarankiškai treniravausi mėnesį, tai man ši treniruotė tikrai nesudėtinga“, – šypsojosi „Trakų“ kapitonas Deividas Česnauskis.

„Nereiktų sureikšminti, kad tai pirma treniruotė, nes mes kurį laiką ruošėmės be komandos. Turėjome sudarytą programą – jos ir laikėmės“, – po pirmos treniruotės sakė senbuvis Justinas Januševskis.

Pirmoms kontrolinėms rungtynėms pasiruošti riteriai turi vos penkias dienas. Jau šeštadienį 14.30 val. komanda „Sportimos“ manieže pradės „Winter CUP“ turnyrą, kuriame dalyvaus 8 latvių komandos, 3 estų ir 3 lietuvių. Pirmas „Trakų“ varžovas – Rygos FS klubas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)