Kovotoja iš Brazilijos UFC rekordininkę puolė nuo pat pirmųjų kovos akimirkų. A. Nunes paleido stiprių smūgių krušą tiesiai R. Rousey į veidą, o šiai kaip reikiant susvyravus teisėjas nusprendė nutraukti kovą ir pergalę skirti brazilei.

Čempionės diržą apgynusiai A. Nunes nokautas per 48 sek. buvo greičiausias karjeroje.

„Aš taip sustabdau visas, – savo galią ir žodžiais demonstravo moteris. – Kai pareikalavau šios kovos, aš viską žinojau. Jai paruošiau tiek protą, tiek dvasią, tiek kūną. Žinau, kad Ronda yra didi kovotoja – ją visi žino ir myli, tačiau niekas iš manęs neatims šios diržo.“

Kovą pralaimėjusi R. Rousey atsisakė iškart kalbėtis su žiniasklaida. Visgi, nepaisant greito pralaimėjimo, buvusi olimpinio dziudo bronzos medalio savininkė savo kišenę papildys 3 mln. JAV dolerių, kai triumfavusi A. Nunes – vos 200 tūkst.

Ronda Rousey's f**ked..pic.twitter.com/k6gvUojINN— Clickbait Facts (@ClickbaitFacts) December 31, 2016


Paskutinį kartą R. Rousey kovojo 2015 metų lapkritį, kuomet ir patyrė savo pirmąją karjeros nesėkmę – antrame raunde ją fantastišku spyriu kaire koja nokautavo Holly Holm.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)