Šį pasiekimą Zlatanas dar gali ir pagerinti. Gruodžio 31-ąją „Manchester United“ su savo žvaigžde priešakyje žais paskutines 2016-ųjų rungtynes – Anglijos „Premier“ lygos mače namie susikaus su „Middlesbrough“.

Tarpsezoniu persikėlęs į Angliją ir „Manchester United“ marškinėlius apsivilkęs puolėjas Jose Mourinho treniruojamai ekipai jau pelnė 17 įvarčių. Dar 33 įvarčius šiemet jis spėjo įmušti atstovaudamas „Paris Saint Germain“ (Prancūzija).

Tiek pat – 50 įvarčių – Z. Ibrahimovičius pelnė ir 2012-aisiais, taip pat atstovaudamas Paryžiaus komandai.

Pažymėtina, kad rezultatyviau už Zlataną šiemet klubuose žaidžia tik vienas futbolininkas – argentinietis Lionelis Messi „Barcelona“ komandai 2016-aisiais įmušė 51 įvartį. Jo komandos draugas, urugvajietis Luisas Suarezas yra įmušęs 48, o Madrido „Real“ superžvaigždė Cristiano Ronaldo – 42 įvarčius.

Itin rezultatyviai Z. Ibrahimovičius žaidžią pastaruoju metu. Per 10 paskutinių rungtynių (skaičiuojant visus turnyrus, kuriuose dalyvauja Mančesterio klubas), aukštaūgis iš Švedijos pasižymėjo net 14 kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)