„Keturių naujų žaidėjų įsigijimas mums suteikė labai daug džiaugsmo, nors mes ir niekada nepamiršime tragiškai žuvusių savo narsiųjų karių, kurie mus iškėlė į tokias aukštumas, kokiose esame dabar“, – kalbėjo „Chapecoense“ vadovas Plinio Davidas De Nes Filho.

Priešpaskutinę metų savaitę „Chapecoense“ pristatė savo 2017-ųjų planus. Vienas pagrindinių klubo tikslų – sėkmingai pasirodyti elitinėse Pietų Amerikos „Copa Libertadadores“ varžybose. Žinoma, prieš tai suformavus kovoti galinčią sudėtį.

Pirmaisiais „Chapecoense“ naujokais tapo keturi brazilai – vartininkas Elias gynėjas Douglasas Grolli, saugas Dodo ir puolėjas Rossi.

Planuojama, kad klubas sutartis dar su 15 futbolininkų – tokio skaičiaus žaidėjų reikia, nes aviakatastrofos Kolumbijoje metu žuvo net 19 „Chapecoense“ žaidėjų, o iš viso gyvybių neteko 71 žmogus.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, kad savo pagalbą tragedijos ištiktam klubui siūlo tokios praeities futbolo žvaigždės kaip brazilas Ronaldinho, argentinietis Juanas Romanas Riquelme ar islandas Eiduras Gudjohnsenas.

„Chapecoense“ į „Copa Libertadores“ turnyrą pateko pirmą kartą istorijoje.

Kelialapis brazilams atiteko kaip Pietų Amerikos taurės laimėtojams – šį titulą „Chapecoense“ perleido Medeljino „Atletico Nacional“ klubas. Būtent į pirmąsias finalo rungtynes su „Atletico Nacional“ ir skrido „Chapecoense“ komanda, kai ją ištiko kraupi ir daugybę gyvybių pasiglemžusi aviakatastrofa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)