„Man 38-eri, tačiau aš visiškai nesijaučiu senas. Ar baigsiu žaisti futbolą per 10-15 metų? O kas čia žino, galbūt pasitrauksiu, kai man bus 65-eri. Būtų tikrai smagu – jaučiuosi dar galintis žaisti ir žaisti“, – italų dienraščiui „Tuttosport“ pareiškė legendinis vartininkas.

Turino „Juventus“ vartus sėkmingai vis dar ginantis 2006-ųjų pasaulio futbolo čempionas atskleidė, kad vaikystėje vos nenuėjo šunkeliais – nedaug trūko, kad italas būtų pradėjęs vartoti narkotikus.

„Kai buvau 13-os metų, Parmoje man pradėjo siūlyti narkotikų. Teko pasakyti „ne“ ir tai buvo vienas iš teisingiausių sprendimų gyvenime. Tas tipas, kuris man siūlė, po trejų metų numirė nuo perdozavimo. Pasielgiau teisingai ir visuomet stengiuosi likti sąžiningas, tvirtas ir tiesus – toks mano charakteris“, – kalbėjo devyniskart Italijos čempionas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)