J. Smitas savo varžovą nokautavo 53-iąją aštunto raundo sekundę. Oficialiai B. Hopkinsas kovos negalėjo tęsti dėl traumos, todėl J. Smitui buvo įskaityta pergalė techniniu nokautu.

„Žinau, kad Bernardas – tikras čempionas ir jeigu jis nebūtų gavęs traumos, būtų kovojęs toliau. Aš čia atlikau savo darbą. Jeigu būčiau pralaimėjęs, tada tai reikštų mano karjeros pabaigą, o aš dar noriu ją tęsti“, – po kovos sakė J. Smitas.

B. Hopkinsas per savo karjerą yra laimėjęs 56 kovas, patyrė 8 pralaimėjimus bei dar dvi dvikovas baigė lygiosiomis. Praeityje B. Hopkinsas yra rekordinį skaičių – 20 – kartų apgynęs pasaulio čempiono diržą.

„Tai buvo paskutinė mano kova. Tą buvau pažadėjęs ir tas laikas atėjo. Esu laimingas baigdamas savo karjerą. Žinau, kad mano sirgaliai supranta, kad išeinu kaip kareivis, kovojęs su stipriausiais priešininkais. J. Smitas buvo sunkus varžovas“, – teigė B. Hopkinsas.

B. Hopkinsas yra vyriausias boksininkas, tapęs pasaulio profesionalų čempionu. Paskutinį kartą čempiono diržą jis užsidėjo būdamas 49-erių metų. Iki šio savaitgalio B. Hopkinsas nekovojo ilgiau nei dvejus metus. 2014 metų lapkritį jis pralaimėjo rusui Sergejui Kovaliovui.

J. Smitas iš 24 kovų laimėjo 23 (19 – nokautais).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)