16-ojo turo rungtynėse Londono komanda pirmavo 1:0 po 20 min. pelnyto Alexio Sanchezo įvarčio, kuomet kamuolys į vartus įskriejo atšokęs nuo šeimininkų futbolininko.

Visgi pirmojo kėlinio pabaigoje pusiausvyrą smūgiu galva atstatė Seamusas Colemanas, o baigiantis antrajam mačo kėliniui rezultatą vėlgi tiksliu smūgiu galva persvėrė Ashley Williamsas.

Mačo pabaiga buvo itin dramatiška. Phillas Jagielka gavo antrąją geltoną kortelę ir buvo išvytas iš aikštės, o svečiai surengė varžovų vartų šturmą, prie kurio prisidėti bandė ir vartininkas Petras Čechas.

Visgi visi jų bandymai nukreipti kamuolį į vartus taip ir liko nesėkmingi, o prieš pat finalinį švilpuką P. Čechas su gynėjais vos suspėjo sugrįžti prie savųjų vartų ir apsisaugoti nuo dar vieno įvarčio.

Kitose rungtynėse ir vėl pralaimėjo čempionų titulą nesėkmingai ginantys „Leicester City“ futbolininkai. Savaitgalį 4:2 „Manchester City“ įveikusias „lapes“ į realybę sugrąžino „Bournemouth“ futbolininkai, iškovoję pergalę minimalia persvara 1:0.

Po šio mačo „Arsenal“ savo sąskaitoje turi 34 taškus ir užima 2-ąją vietą. „Everton“ sąskaitoje yra 23 taškai (7 vieta), „Bournemouth“ – 21 taškas (8 vieta), o „Leicester City“ – tik 16 taškų (14 vieta).

Likusios 16-ojo turo rungtynės vyks trečiadienį.

Rezultatai

„Bournemouth“ 1 – 0 „Leicester“

'34 [1-0] Marcas Pughas

Liverpulio „Everton“ 2 – 1 Londono „Arsenal“

'20 [0-1] Alexis Sanchezas
'44 [1-1] Seamusas Colemanas
'86 [1-2] Ashley Williamsas
'93 Philas Jagielka už antrą geltoną kortelę pašalintas iš aikštės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją