Lietuvos moterų rinktinei atstovaus Rūta Paškauskienė (ITTF-112), Eglė Stuckytė (ITTF-232), Ugnė Baskutytė (ITTF-495) ir Kornelija Riliškytė (ITTF-479). Čekijai atstovaus H. Matelova (ITTF-93 ), I. Vacenovska (ITTF-63), K. Tomanovska (ITTF-190) ir Z. Blaskova (ITTF-309).

Šiose varžybose dalyvauja 30 moterų ir 30 vyrų komandų. Komandos paskirstytos į 10 pogrupių. Lietuvos moterų pogrupio varžovės Čekija ir Serbija. Rugsėjo mėnesį Lietuvos moterų rinktinė buvo išvykusi į Čekiją kur žaidė pirmą Europos kvalifikacinių komandų varžybų susitikimą su Čekijos rinktine. Rezultatu 3:2 laimėjo čekės. R. Paškauskienė komandai iškovojo du taškus, kai ezultatu 3:1 laimėjo prieš H. Matelovą (ITTF-93) ir 3:2 įveikė R. Strbikovą. E. Stuckytė ir K. Riliškytė pralaimėjo žaistus susitikimus.

Vyrų pogrupio varžovai yra Portugalijos ir Ukrainos rinktinės. Pirmas susitikimas su Portugalijos rinktine buvo nesėkmingas. Stiprūs varžovai laimėjo visus įmanomus taškus ir rezultatu 3:0 laimėjo susitikimą. Portugalijos rinktinės sudėtis: Joao Geraldo (ITTF–74), Diogo Chenas (ITTF-238), Andre Silva (ITTF-224). Kitą savaitę Lietuvos vyrų rinktinei atstovaus Tomas Mikutis (ITTF-258) Alfredas Udra (ITTF - 360), Arnoldas Domeika (ITTF-492) ir Medardas Stankevičius (ITTF-522).

Gruodžio 13-ą dienos varžybų tvarkaraštis:

17.00 val. Lietuva – Čekija (moterys);
19.30 val. Lietuva – Portugalija (vyrai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją