38-erių metų 185 cm ūgio puolėjas, geriausiais savo karjeros metais atstovavęs Londono „Chelsea“ ir „Barcelona“ futbolo ekipoms, pareiškė norintis solidarizuotis su tragedijos ištiktu brazilų klubu.

Kai praėjusią savaitę aviakatastrofoje žuvo beveik visa „Chapecoense“ komanda, apie galimybę jai padėti nemokamai užsiminė ir daugiau praeityje garsių futbolininkų, tarp kurių – ir brazilų superžvaigždė Ronaldinho.

Noras vėl pažaisti kartu su Ronaldinho, su kuriuo kartu atstovavo „Barcelona“ ekipai, yra dar viena priežastis, dėl kurios E. Gudjohnsenas sutiktų persikeltį į Braziliją.

„Jeigu tik man atsirastų vieta, aš tikrai žaisčiau „Chapecoense“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė E. Gudnojnsenas, pažymėjęs, kad jį domina ir noras pažaisti kartu su Ronaldinho.

Pastaruoju metu Islandijos futbolo veteranas yra be klubo – neseniai jis išsiskyrė su Indijos čempionate žaidžiančia „Pune City“ komanda. Apskritai pastaruoju metu islandas keliauja po įvairias užsienio šalis – Graikiją, Belgiją, Kiniją, Norvegiją ir kt.

Islandijos rinktinėje E. Gudjohnsenas yra sužaidęs 88 rungtynes, per kurias pelnė 26 įvarčius. Veteranas buvo pakviestas ir į šalies rinktinę, kuri itin sėkmingai pasirodė pastarajame Europos čempionate ir du kartus aikštėje pasirodė po keitimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)