Šį ir dar keturis Anglijos pirmenybių mačus tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt bei „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

„Manchester City“ futbolininkai bandys nutraukti „Chelsea“ komandos septynių iš eilės pergalių seriją „Premier“ lygoje. „Miestiečiai“ laimėjo dvejas pastarąsias rungtynes, o nesėkmės nepatyrė šešiose dvikovose iš eilės.

„Chelsea“ treneris Antonio Conte gali pagerinti Jose Mourinho rekordą. Kai šis portugalas dirbo su „aristokratais“, jie 2006-2007 m. čempionate yra šventę devynias pergales iš eilės.

„Aristokratai“, turintys 31 tašką, užima pirmąją vietą. „City“ su „Liverpool“ turi vienu tašku mažiau ir dalijasi antrąją-trečiąją poziciją. Praėjusį sezoną „miestiečiai“ abukart vienodu rezultatu 3:0 sutriuškino „Chelsea“ ekipą, tačiau apskritai tarpusavio aksitatose solidžiau žaidžia Londono klubas. Jis „Premier“ lygoje „miestiečius“ nugalėjo 22 kartus, 7 rungtynės baigėsi taikiai ir tik 9-eriose triumfavo „City“.

„Chelsea“ Mančesterio komandą jos aikštėje nugalėjo net 11 kartų. Svečiuose „aristokratai“ daugiau sykių nėra įveikę nė vienos „Premier“ lygos ekipos.

„Manchester City“ puolėjas Sergio Aguero per du pastaruosius mačus su „Chelsea“ pelnė net keturis įvarčius.

Sekmadienį intriguojanti bus turnyro lentelės kaimynų Liverpulio „Everton“ ir „Manchester United“ akistata. „Raudonieji velniai“ rikiuojasi tik šešti (20 taškų), o „Everton“ – septintas (19).

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis per www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“:

Gruodžio 3 diena

14.25 val. „Manchester City“ – „Chelsea“
19.25 val. Londono „West Ham United“ – Londono „Arsenal“

Gruodžio 4 diena

15.25 val. „Bournemouth“ – „Liverpool“
17.55 val. „Everton“ – „Manchester United“

Gruodžio 5 diena

21.55 val. „Middlesbrough“ – „Hull City“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)