2016 metais „Stumbras“ Lietuvos futbolo čempionate užėmė penktą vietą, „Stumbras B“ triumfavo LFF II lygos Pietų zonos pirmenybėse ir iškovojo kelialapį į LFF pirmą lygą, tuo tarpu jaunimo U-17 komanda finišavo trečia LFF pirmos lygos U-19 pirmenybėse.

Jau aišku, kad artėjančiame sezone „Stumbro“ gretose nerungtyniaus vasarą komandą papildę rusai Pavelas Kotovas ir Maksimas Jermakovas, taip pat saugo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti Kennedy Eriba ir jaunasis lietuvis Matas Radžiukynas.

P. Kotovas ir M. Jermakovas jau išvyko į Rusiją. P. Kotovas A lygoje sužaidė septynis mačus, tuo tarpu M. Jermakovas į aikštę šiemet žengė šešis kartus.

Taip pat ekipa nusprendė nepratęsti bendradarbiavimo su K. Eriba ir M. Radžiukynu. K. Eriba per 18 rungtynių A lygoje pelnė du įvarčius, tačiau sezono pabaigoje nerungtyniavo dėl traumos. Tuo tarpu jaunasis M. Radžiukynas A lygos rungtynėse aikštėje šiemet pasirodė aštuonis kartus.

„Stumbro“ gretose artėjančiame sezone gali nelikti ir brazilo Cristiano Alexo, Australijos ir Lietuvos pilietybę turinčio vartininko Evano Alexandrovo-Ridley bei italo Giorgio Russo. Šiems futbolininkams, sulaukus tinkamo pasiūlymo, nebus sudaromos jokios kliūtis išvykti.

C. Alexas per 13 rungtynių A lygoje įmušė keturis įvarčius ir atliko tris rezultatyvius perdavimus. Nuo sezono pradžios ekipoje rungtyniavęs G. Russo per 25 mačus įmušė keturis įvarčius ir šešis kartus rezultatyviai asistavo komandos draugams.

Kiek mažiau žaidybinio laiko A lygoje gavo vartininkas E. Alexandrovas-Ridley. Jis komandos vartus gynė penkis kartus ir kartą atrėmė 11 metrų baudinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)