R. Bakutis, kuris yra ir Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) viceprezidentas, LDSF vadovo pareigas eina nuo 2015 metų lapkričio. Jis organizacijai vadovavo ir 2008-2013 metais.

LDSF pirmojo viceprezidento pareigos ir toliau patikėtos Kęstučiui Stakėnui, o viceprezidentais patvirtinti Paul August ir Elijus Čivilis.

Organizacijos generalinės sekretorės-direktorės pareigas ir toliau eis Rasa Ališauskienė.

Į LDSF Vykdomąjį komitetą išrinkti Vaclovas Šiugždinis (Klaipėda), Deividas Vileniškis (Vilnius), Bronislavas Pliavga (Panevėžys) ir Vilius Lopeta (Pakruojis). Komitete bus ir Teisėjų komisijos pirmininkas Mantvydas Kanapeckas (Kaunas) bei Trenerių tarybos pirmininkė Vitalija Breivienė (Panevėžys).

„Nenešame žuvies, o ateiname atnešdami meškerę, – pristatydamas savo komandos 2017-2020 metų programą pažymėjo R. Bakutis. – Suprantu, kad šiuo metu esame duobėje ir mums reikia plano, kaip iš jos išlipti. Vienas mūsų ketverių metų programos tikslų – sutvarkyti federacijos karkasą. Ji turi žinoti, kur eiti ir ką nori pasiekti. Mūsų pagrindinis naujo olimpinio ciklo iššūkis – deleguoti į olimpines žaidynes visų keturių olimpinių dviračių sporto disciplinų – plento, treko, BMX ir MTB atstovus“.

R. Bakutis deleguotas ir į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) Generalinę asamblėją.

Prieš suvažiavimą jubiliejų proga buvo pasveikinti dviračių sporto bendruomenės nariai: D. Vileniškis, Kęstutis Norvaiša, V. Šiugždinis, Viktoras Biga, Algimantas Mozolis ir Vladimiras Kolesnikovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)