„Esu tikras, kad priešininkas, kaip visuomet, bus stiprus, bet nieko apie jį negalvoju ir nesidomiu“, – trumpai ir aiškiai apie būsimą kovą kalba sporto klubo „Rings“ atstovas.

Jis nedaugžodžiauja, bet dar vis sugeba nustebinti žiūrovus. Ilgai ringe būti T. Pakutinskas taip pat nemėgsta, tad kiek sekundžių ten užtruks lapkričio 19-ą dieną, visi galime tik spėlioti.

T. Pakutinsko dvikovos bene dažniausiai baigiasi smaugimo veiksmais, todėl surasti priešininką lengva nebūna.

„Tomo varžovai mums visuomet – iššūkiai. Tikrai ne kiekvienas ryžtasi būti užsmaugtas 11–ą kovos sekundę arba išeiti iš ringo sulaužyta ranka“, – juokaudamas kasmetinius sunkumus prisiminė Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis ir pridūrė, kad tokio palaikymo, kokio sulaukia tauragiškis, taip pat retai pasitaiko.

Kovotojas turi ypatingai didelį gerbėjų ratą ne tik gimtojoje Tauragėje, bet ir antrais namais tapusiame Vilniuje. Jis neslepia, kad palaikantys yra pagrindinė varoma jėga. Kaip ir kasmet, T. Pakutinsko kovų su nekantrumu laukia fanai, treneriai, artimieji ir net žiniasklaidos atstovai. Visi puikiai žino, kad jo kovoje bus kažkas įspūdingo. Pats sportininkas tikina esąs pasiruošęs ateinančiam šeštadieniui ir žada gerą kovą.

„Mane palaikantys mato, kad jau ne pirma kova, kai noriu įrodyti, ko esu vertas. Dabar – pats tinkamiausias laikas. Ir vieta. Vilniuje kovoti man gera.“

Kaip jam pavyks įgyvendinti tikslą ir pasiekti savo asmeninę pergalę, pamatysime jau netrukus. Kita savaitė – visų kovotojų ramybės ir atsistatymo laikas. Kitaip tariant, tyla prieš audrą.

„Tai kas vyksta rudens turnyruose, jokiais žodžiais neperpasakojama. Siūlau ateiti ir gyvai stebėti. Bus karšta“, – užtikrintai pokalbį baigė T. Pakutinskas.

Didžiausiame kovos menų renginyje „BUSHIDO HERO`s & KOK WORLD SERIES 2016“ pasirodys ir kiti stipriausi Lietuvos bušido kovotojai: M. Narauskas, H. Lukošiūnas, M. Jasiūnas, S. Maslobojevas, K. Liukaitis, I. Barysas, D. Danyla, J. Mocka, T. Jonkus, I. Osininas, V. Kulda, R. Kulis, M. Stebuliauskas ir D. Minkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)