Po pirmojo kėlinio Lietuvos rinktinė, kuri šį kartą vertėsi be čiurnos traumą patyrusio vieno iš lyderių, būtent Prancūzijoje žaidžiančio Jono Truchanovičiaus, atsiliko 7:21. Antrajame kėlinyje šeimininkų pranašumas nebebuvo toks ryškus, tačiau varžovai savo persvarą vis tiek dar labiau padidino.

Mūsų šalies ekipai 4 įvarčius pelnė Skirmantas Plėta, po 3 – Gerdas Babarskas ir Mindaugas Dumčius, po 2 – Tadas Stankevičius, Edvinas Vorobjovas ir Valdas Drabavičius, po 1 – Karolis Stropus, Gintaras Cibulskis, Benas Petreikis ir Lukas Šimėnas.

Prancūzijos komandoje 7 kartus pasižymėjo Kentin Mahe, 5 – Timothey N'Guessanas.

Prancūzijos rankininkai 2016-ųjų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse iškovojo sidabro medalius. Per savo istoriją prancūzai du kartus yra laimėję olimpinį auksą, 5 kartus tapę pasaulio ir 3 – Europos čempionais.

Kitose 7 grupės rungtynėse diena anksčiau Norvegijos rankininkai namuose 35:26 (20:14) nugalėjo Belgijos ekipą.

Europos čempionato, kuris 2018-aisiais vyks Kroatijoje, atrankos varžybose dalyvauja 28 rinktinės, suskirstytos į 7 grupes po keturias. Kelialapius į čempionatą iškovos 1-2 vietas grupėse užėmusios ekipos ir viena geriausia trečiąją vietą užėmusi komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)