Jau penktą rungtynių minutę Aivaras Bendžius sėdo ant nubaustųjų žaidėjų suolelio, o mažumoje likę elektrėniečiai po Iljos Parchomenkos (5:27) smūgio praleido pirmą įvartį.

Itin prastą atkarpą „Energija“ sužaidė jau po keturių minučių: Andrejus Zajacas (9:20), Ilja Krilovičius (10:31) ir Kirilas Mežeinikovas (10:51) per pusantros minutės įmušė po įvartį ir pasiuntė svečius į nokdauną – 4:0.

Deficitą sumažinti „Energijai“ pavyko keturioliktą susitikimo minutę - Povilas Verenis (13:13, rez. perd. A. Bendžius ir Karolis Kubilius) tiksliu smūgiu nuginklavo varžovų vartininką bei įmušė pirmą elektrėniečių įvartį (1:4).

Sėkmingai gintis „Energijai“ pavyko iki antrojo kėlinio vidurio, kuriame antrą savo įvartį pelnė I. Parchomenka (33:36) bei svečiams sugrąžino keturių įvarčių pranašumą – 5:1.

Prieš trečiąjį kėlinį šeimininkams pavyko įmušti ir šeštąjį įvartį, kai pasižymėjo Denisas Bortikas (38:50).

Trečiojo kėlinio pradžia taip pat nebuvo sėkminga" Egoras Sergienia (42:40) ir Ivanas Pusevas (44:27) tiksliais metimais padidino pranašumą iki septynių – 8:1.

Antrą „Energijos“ įvartį susitikimo pabaigoje pelnė Aimas Fiščevas (55:39, rez. perd. P. Verenis ir A. Bendžius) bei sumažino deficitą iki šešių – 2:8.

Daugiau įvarčių pelnyta nebuvo, o „Energija“ patyrė didžiausią sezono nesėkmę. Iki šiol didžiausią pralaimėjimą „Energija“ buvo patyrusi prieš „Ararat“ ekipą (3:7).

„Energija“ per trylika susitikimų Baltarusijos lygoje yra iškovojusi septynias pergales bei patyrusi šešis pralaimėjimus ir su 18 taškų žengia aštuntoje pozicijoje. Tuo tarpu Baltarusijos septyniolikmečių rinktinė per penkiolika rungtynių iškovojo vos tris pergales bei su 11 taškų tarp dvylikos komandų žengia devintoje vietoje.

Kitas tarpusavio rungtynes „Energija“ ir Baltarusijos septyniolikmečių rinktinė žais sekmadienį nuo 13:00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)