Trečias paskutinėse treniruotėse liko „Ferrari“ atstovas Kimi Raikkonenas. Suomis, kaip ir „Red Bull“ pilotai, geriausią rezultatą užfiksavo naudodamas super minkštas padangas.

Penktadienį vykusiose treniruotėse varžovus greičiu pranokę „Mercedes“ pilotai Nico Rosbergas ir Lewisas Hamiltonas šį kartą liko atitinkamai ketvirtoje ir penktoje vietose.

L. Hamiltonas buvo greičiausias su minkštomis padangomis. Britas vėliau bandė įveikti greitą ratą ir su minkščiausios sudėties padangomis. Vėlokai trasoje pasirodęs sportininkas sugaišo laiko už lėčiau važiavusio varžovo ir nusprendė grįžti į techninio aptarnavimo zoną.

Greito rato su minkščiausiomis „Pirelli“ padangomis neįveikė ir čempionato lyderis N. Rosbergas. Vokietis viename iš posūkių išvažiavo per plačiai ir neužfiksavęs rezultato grįžo į techninio aptarnavimo zoną.

„Ferrari“ lenktynininkas Sebastianas Vettelis treniruotėse liko šeštas. Važiavimų metu sportininkas pranešė komandai apie galimą pavarų dėžės gedimą, o vėliau dalį treniruočių laiko praleido garaže.

„Toro Rosso“ pilotui Carlosui Sainzui užfiksuoti geresnį rezultatą sutrukdė du kartus prakiurusios galinės padangos. Ispanas važiavimus baigė tik penkioliktas.

Treniruotės buvo sustabdytos 10 minučių, kai iš trasos 19-ame posūkyje išlėkė „Manor“ ekipos atstovas Pascalis Wehrleinas.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.