Prieš paskutines sezono rungtynes uteniškiams reikėjo tik pergalės norint tapti čempionais. „Gariūnų“ ekipai būtų užtekę ir lygiųjų.

Rungtynes nervingai pradėję „Utenis B“ buvo priverstas gintis nuo varžovų atakų. Įpusėjus pirmam kėliniui jaunieji uteniškiai pradėjo rengti pavojingas atakas. Tačiau nei vienai komandai pirmoje rungtynių pusėje pasižymėti nepavyko. Pirmas rungtynių kėlinys baigėsi lygiosiomis 0:0.

Antrą kėlinį aktyviau pradėję „Utenio B“ futbolininkai stengėsi pelnyti greitą įvartį, bet pasižymėti nepavyko. Tik artėjant rungtynėms į pabaigą krito pirmas rungtynių įvartis.

75-ą rungtynių minutę Aleksandras Levšinas galingu smūgiu iš 20-ies metrų tiksliai pasiuntė kamuolį į viršutinį šeimininkų vartų kampą ir išvedė uteniškius į priekį.

Šeimininkai dar bandė gelbėtis gausiomis pajėgomis prie „Utenio B“ ekipos vartų tačiau uteniškiai patikimai gynėsi, iškovojo pergalę ir tapo LFF II lygos Rytų pirmenybių čempionais.

Rezultatas

FK „Gariūnai“ 0 – 1 Utenos „Utenis B“.

75' Aleksandr Levšin [0 - 1]

„Utenis B“ LFF II lygos pirmenybėse surinko 53, o „Gariūnai“ 52 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)