Iš viso čempionate užsiregistravusių stalo tenisininkų – 112 moterų ir 132 vyrų. Jau yra ištraukti burtai ir žaidėjai paskirstyti į pogrupius: 19 pogrupių moterų ir 23 pogrupiai vyrų. Asmeninių varžybų pradžia – spalio 18 dieną 9:00 vietos laiku.

Pasak Lietuvos stalo teniso asociacijos prezidento R. Balaišos, į Europos čempionatą vyksta pajėgiausi šalies sportininkai: Rūta Paškauskienė (111), Eglė Stuckytė (250), Alfredas Udra (349) ir Tomas Mikutis (237). Prezidentas tikisi, kad Rūtai ir jos mišrių dvejetų partneriui serbui Aleksandrui Karakačevičiui pavyks iškovoti prizinę vietą mišrių dvejetų varžybose.

R. Paškauskienė ir A. Karakaševičius mišrių dvejetų disciplinoje keturis kartus laimėjo aukso medalį ir tapo Europos mišrių dvejetų čempionais.

Mišrių dvejetų varžybų lentelėje jų pora, skirstyta pirmu numeriu, spalio 19 d. vietos laiku 20:45 val. žais pirmą susitikimą.

Visą savaitę iki čempionato R. Paškauskienė treniravosi Serbijoje. Anot Rūtos, jos fizinė forma yra gera. Sportininkė tikisi mišrių dvejetų varžybose iškovoti medalį, tačiau išgyvena, kad juntama įtampa nesutrukdytų siekti pergalių, kadangi laimėti keturi aukso medaliai kelia didžiulę atsakomybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)