Nors dėl kelialapio į 2018-ųjų pasaulio futbolo čempionatą kovojančiai Brazilijos rinktinei po kelių dienų teks žaisti išvykos rungtynes su Venesuela, 24-erių Neymaro nebus nei tarp aikštės futbolininkų, nei tarp atsarginių.

Puolėjas bet kuriuo atveju negalėtų žaisti dėl to, kad yra prisirinkęs geltonų kortelių, todėl rinktinės vadovai nusprendė žaidėjui suteikti poilsio.

„Nematome prasmės tam, kad svarbus futbolininkas, kuris negali žaisti, toliau būtų su rinktine. Manome, kad proga atsipūsti jam bus tik į naudą“, – Marca.com cituoja šaltinį Brazilijos futbolo federacijoje.

Brazilija prieš keletą dienų 5:0 nugalėjo Bolivijos ekipą, o Neymaras tose rungtynėse buvo pagrindinė žvaigždė. Jis pats pelnė įvartį ir atliko du rezultatyvius perdavimus, tačiau užsidirbo kurį laiką jį pristabdysiančią geltoną kortelę. Mačo brazilas nebaigė, nes po susidūrimo su varžovu jam buvo prakirsta galva.

Brazilija Pietų Amerikos atrankos grupėje tarp 10 komandų užima 2-ąją vietą (18 taškų po 9 rungtynių).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją