Pirmą kartą nacionalinė moterų komanda buvo susirinkusi rugsėjo 13-15 dienomis, tačiau tuomet stovykloje dalyvavo tik Lietuvoje rungtyniaujančios rankininkės.

Kaip tuomet kalbėjo naujasis rinktinės treneris Bo Miltonas Andersenas, pirmosios stovyklos tikslas buvo pažinti šalies komandą iš arčiau, tuo tarpu dabar jau bus imamasi konkretesnių darbų treniruočių metu.

Į šia stovyklą pakviestos pajėgiausios 18 merginų, kurios drauge iš viso treniruosis iki spalio 10 dienos, tuomet pora dienų vyriausias rinktinės treneris iš Danijos darbuosis su rezervine rinktine.

Stovyklos metu Kaune numatoma gerinti tiek taktinį komandos pasiruošimą, tiek fizinį pasirengimą.

Trečią kartą šalies rankininkės rinksis jau tik lapkričio 18 dieną ir po savaitės baigiamosios treniruočių stovyklos vyks tiesiai į Slovakiją.

Lietuvos nacionalinės rinktinės varžovėmis atrankoje į pasaulio čempionatą bus Slovakijos, Graikijos bei Ukrainos rinktinės.

Į antrąją stovyklą pakviestų rankininkių sąrašas: Renata Jatulevičė (vart.), Evelina Stukaitė (vart.), Greta Rinkevičiūtė, Audinga Kniubaitė, Marija Gedroit, Diana Šatkauskaitė, Rasa Mikalonytė, Inesa Verbovik, Roberta Ivanauskaitė, Emilė Aglinskaitė, Živilė Jurgutytė, Dovilė Ilčiukaitė, Simona Jaškūnaitė, Greta Sadauskaitė, Auksė Sviderskienė, Sonata Vijūnaitė, Rita Repečkaitė ir Daiva Aleksandravičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją