Pirmaujančių komandų dvikova vyks sekmadienį Londono „White Hart Lane“ stadione. „Manchester City“ ekipa vienintelė, kuri per šešis turus dar nepatyrė nuostolių, ir turi 18 taškų. Antroje vietoje žengiantys „Spurs“ žaidėjai surinko 14. Jie dabar „Premier“ lygoje šventė tris pergales iš eilės. Londono klubas irgi nepatyrė nesėkmių, bet dvejas rungtynes baigė lygiosiomis.

Šią savaitę „miestiečiai“ netikėtai kluptelėjo UEFA Čempionų lygoje, nesugebėjo palaužti Glazgo „Celtic“ ekipos (3:3). Tuo metu „Spurs“ išvykoje 1:0 nugalėjo Maskvos CSKA.

Praėjusiame Anglijos čempionate „Tottenham Hotspur“ abukart privertė pasiduoti „City“ ekipą (4:1 namie ir 2:1 svečiuose). Tačiau prieš tai „Spurs“ prieš „miestiečius“ buvo laimėję tik 2-u mačus iš 11-os.

Savaitgalį galima laukti ne tik atkaklaus, bet ir rezultatyvaus mačo. Per pastarąsias penkerias tarpusavio akistatas „White Hart Lane“ stadione buvo pelnyti net 22 įvarčiai: 9 įmušė „Spurs“, 13 – „City“.

Puikios sportinės formos yra Mančesterio komandos puolėjas Sergio Aguero, kuris, įskaitant praėjusias pirmenybes, per 27 pastarąsias dvikovas pasižymėjo net 28 kartus.

Jei sekmadienį triumfuos „City“, šio klubo treneris Pepas Guardiola pagerins italo Carlo Ancelotti rekordą. Šis treneris, kai debiutavo prie Londono „Chelsea“ vairo, čempionatą pradėjo šešiomis pergalėmis iš eilės.

Anglijos čempionato turas prasidės jau penktadienį (rugsėjo 30-ą d.), kai susitiks Liverpulio „Everton“ ir Londono „Crystal Palace“ klubai.

Transliacijų tvarkaraštis per viaplay.lt:

Penktadienis rugsėjo 30 d.

21.55 val. „Everton“ – „Crystal Palace“ (tiesiogiai ir „Viasat Sport Baltic“).

Šeštadienis spalio 1 d.

14.25 val. „Swansea City“ – „Liverpool“ (tiesiogiai ir „Viasat Sport Baltic“);
16.55 val. „Hull City“ – „Chelsea“ (tiesiogiai ir „Viasat Sport Baltic“);
17.00 val. „Watford“ – „Bournemouth“.

Sekmadienis spalio 2 d.

13.55 val. „Manchester United – „Stoke City“ (tiesiogiai ir „Viasat Sport Baltic“);
16.10 val. „Tottenham Hotspur“ – „Manchester City“ (tiesiogiai ir „Viasat Sport Baltic“);
16.15 val. „Leicester City“ – „Southampton“;
18.25 val. „Burnley“ – „Arsenal“ (tiesiogiai ir „Viasat Sport Baltic“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją