Lietuvos kovos menų pasaulyje gana neseniai sužibo bušido kovotojo J.Mockos žvaigždė. Jaunas ir perspektyvus kovotojas vasarą išpopuliarėjo ir pramogų pasaulyje laimėjęs realybės šou „Du barai“ projektą.

Visą vasarą buvęs dėmesio centre jaunasis kovotojas įsidrąsino ir savo interviu apie artėjančią kovą negailėjo pašiepiančių žodžių vokiečiui. Anot J. Mockos, jo priešininkas V. Tokas yra ne viso proto savęs nevaldantis klounas.

„Gal vilkas gali pasirodyti ir silpnesnis nei tigras ar liūtas, bet jo niekada nepamatysi cirke”, - ironiškai į savo priešininko komentarą sureagavo V. Tokas.

„Mielas Juliau, aš atvažiuoju nokautuoti tave, gal tavo maksimalizmas ir pasitikėjimas savimi ir žavi realybės šou žiūrovus, bet bijau, kad lapkričio 19 d. susidursi su kiek kitokiu savo realybės šou. Laikykis žmogau, nes krisi jau pirmajame raunde“, – grasino jis.

Lapkričio 19 d. Vilniaus „Siemens” arenoje tradiciniame rudens bušido turnyre į ringą lips stipriausi Lietuvos kovotojai, tarp jų – S. Maslobojevas, I. Barysas, T. Pakutinksas, K. Liukaitis, I. Osininas, M. Jasiūnas, D. Danyla, H. Lukošiūnas ir kiti.

Viena pagrindinių vakaro kovų – J. Mocka prieš V. Toką.
Julius Mocka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)