Turnyre „LPF Open II“, kurio prizų fondas buvo 1000 eurų, dalyvavo 16 žaidėjų porų iš Vilniaus, Kauno ir Varšuvos. Turnyro favoritais vėl buvo lenkai Lukaszas Cyranskis ir Marcinas Maszczykas, kurie atvyko ginti pirmojo LPF Open I turnyro čempionų vardo. Ir jiems tai pavyko!

Finale L. Cyranskis ir M. Maszczykas rezultatu 6:2, 6:3 nugalėjo savo draugus Arturą Romanowskį ir Piotrą Gadomskį, kurie tik po labai atkaklios kovos rezultatu 6:4, 7:6 pusfinalyje įveikė geriausiai pasirodžiusią lietuvių porą Arūną Rozgą ir Tadą Misevičių. Mūsiškiai iškovojo trečią vietą.

Nemažiau atkaklios kovos vyko ir dėl žemesnių vietų, kur jėgas išmėgino jau pažįstami varžovai iš Kauno ir Vilniaus. Paskutinis šį vasaros sezoną teniso mėgėjų jėgų išbandymas vyks po poros savaičių Vilniuje, Bernardinų ir Fanų stadiono aikštynuose, kur vyks LPF Vasaros taurės ketvirtas etapas.

Tikėkimės, kad kitais metais prie padelio mėgėjų prisijungs ir šiauliečiai, kurie žiemos metu galės treniruotis naujai atsidariusioje daugiafunkcinės sporto ir pramogų „KANE'S“ arenos padelio aikštelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)