Prancūzijoje mūsų šaliai atstovaus kukli „klasikų“ delegacija. Makono Le SPOT arenoje dėl apdovanojimų kovos Darius Venckaitis (60 kg) Kristupas Šleiva (66 kg) ir Paulius Galkinas (74 kg).

Aukščiausias šios trijulės pasiekimas klaipėdiečio P. Galkino pasaulio jaunių čempionate Zrenjanine iškovotas sidabro medalis. Tuo tarpu K. Šleiva yra stabiliausias komandos narys. Panevėžiečio kolekcijoje du Europos jaunių čempionatų bronzos medaliai ir 2014 metais Katovicuose Europos jaunimo čempionate iškovota antroji vieta.

Dariaus Venckaičio rezultatai kuklesni. Tauragiškis šių metų Europos jaunimo čempionate tenkinosi 13-ą vieta.

Į Prancūziją ketinę vykti du „laisvūnai“ patyrė traumas. Raseiniškiui Domantui Pauliuščenkai teko operuoti meniską, o Andrius Mažeika gydosi čiurnos traumą.

„Prieš pora mėnesių Rumunijoje vykusiame Europos jaunimo čempionate Andrius akistatoje su ukrainiečiu Denisu Pavlovu nikstelėjo koją ir, nors dvikovą laimėjo, į Lietuvą grįžo su gipsu, o traumos padarinius jaučia iki šiol“, – situaciją komentavo rinktinės treneris Andrejus Iljinas.

Tuo tarpu Lietuvos imtynių federacijos viceprezidentas Andrius Stočkus informavo, kad Šiaulių sporto gimnazijos auklėtinės intensyviai ruošiasi pasaulio jaunių čempionatui, kuris vyks po poros savaičių Tbilisyje.

„Turime būrelį pajėgių jaunių amžiaus grupės imtynininkių, kurios netrukus skris į Gruziją. Nematau prasmės skubinti įvykius ir deleguoti jas į jaunimo pirmenybes Prancūzijoje. Viskam savo laikas“, – kalbėjo A. Stočkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją