Apie tai futbolininkas oficialiai informavo vienuolikės vyriausiąjį trenerį Joachimą Loewą bei pirmadienį apie savo sprendimą pasitraukti paskelbė socialiniuose tinkluose.

„Viskam ateina savas laikas, tad mano bendravimas su DFB (Vokietijos futbolo federacija) baigiasi“, tvirtino puolėjas, pridūręs norįs skirti daugiau laiko šeimai bei kitai veiklai.

Stambulo „Galatasaray“ klubui atstovaujantis L. Podolskis per savo dvylikos karjerą Vokietijos rinktinės sudėtyje sužaidė 129 mačus, pelnė 48 įvarčius bei 2014 metaus tapo pasaulio čempionu.

Šalies ekipoje puolėjas debiutavo 2004 metais mače su Vengrijos futbolininkais, o tris įvarčius pelnęs 2006 metų pasaulio čempionate buvo pripažinta geriausiu jaunuoju žaidėju.

Be L. Podolskio, po šių metų Europos pirmenybių Prancūzijoje su nacionaline Vokietijos vienuolike atsisveikino ir „Manchester United“ (Anglija) komandos saugas Bastianas Schweinsteigeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)