Vyrų A lygos nugalėtojais tapo olimpinis krepšinio čempionas Šarūnas Marčiulionis ir Artūras Molis, nesunkiai įveikę visus savo varžovus. Antrą vietą užėmė Valdas Vėbra ir Titas Mikelevičius, o trečią – Darius Malakauskas ir Giedrius Vėželis.

Vyrų B lygoje vyko itin atkaklios kovos dėl medalių: nė vienai dalyvių porai nepavyko išvengti pralaimėjimo, o varžovai vieni kitus įveikė minimaliu skirtumu. Pirmą kartą vyrų B lygos nugalėtojais tapo Erikas Bespalovas ir Vaidas Prevelis, finale 6:7, 6:2, 11:9 nugalėję Arvydą Šutavičių ir Germaną Šarkovą. Bronzos medalių likimas paaiškėjo taip pat tik pačioje rungtynių pabaigoje: Aleksandras Radiušas ir Sergejus Viničenka 6:3, 6:7, 11:9 įveikė Liną Petrukaitį ir Aidą Akcijonaitį.

Moterų grupėje čempionėmis tapo Živilė Šutavičienė ir Rūta Balalytė, finale 6:3, 6:3 nugalėjusios Gretą Akcijonaitę ir Jūratę Miliūtę. Trečiąją vietą iškovojo Laura Marčiulionė su Raimonda Rutkauskaite.

Turnyro prizininkai, apdovanoti LPF medaliais, su gera nuotaika atsisveikino iki „LPF Vasaros taurės“ padelio turnyro IV etapo susitikimų, kurie vyks rugsėjo 24-25 dienomis Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją