Sensacingai Anglijos pirmenybes laimėjusi „Leicester City“ ekipa akistatoje su Prancūzijos čempionais buvo visiškai bejėgė ir patyrė sutriuškinimą 0:4 (0:2).

Prancūzai į priekį pabėgo dar pirmajame kėlinyje. 26 min. nuo 11 m žymos prancūzus į priekį išvedė Edinsonas Cavani, o 45 min. pranašumą padvigubino Nanatano Jonathanas Ikone.

Po pertraukos susidorojimas tęsėsi – dar po įvartį į anglų vartus įmušė Lucasas Moura (64 min.) ir Edouardas Odsonne (90 min.).

Kitose turnyro rungtynėse JAV „Liverpool“ 2:0 nugalėjo „AC Milan“, o Miuncheno „Bayern“ 4:1 nušlavė Milano „Inter“. Net tris įvarčius nugalėtojams pelnė Julianas Greenas.

Kiek anksčiau sužaistose rungtynėse šeštadienį Madrido „Real“ be Cristiano Ronaldo 3:2 įveikė Londono „Chelsea“. Pralaimėjusiųjų gretose išsiskyrė du įvarčius pelnęs Edenas Hazardas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)