Vos prieš savaitę žalgiriečiai patyrė vieną skaudžiausių pralaimėjimų, kuomet viena koja buvę kitame UEFA Čempionų lygos etape pridėto laiko metu sulaukė fatališko dūrio tiesiai į nugarą. Širdgėlos nepamirštantis puolėjas teigė akimirksniu išmainysiantis visus savo įvarčius už taiklų šūvį Kazachstano sostinėje.

„Akimirksniu iškeisčiau šiuos šešis įvarčius į bent vieną Astanoje. Tačiau tai yra futbolas: kartais iššvaistai turimas galimybes, o kartais jas išnaudoji. Todėl tai ir yra geriausias žaidimas pasaulyje.
Po „Atlanto“ lygiųjų mums buvo būtina iškovoti pergalę, todėl ji buvo labai svarbi. Šiuo metu turime dviejų taškų persvarą ir dar vienerias rungtynes atsargoje. Todėl labai džiaugiuosi.

Dvejose rungtynėse iš eilės po tris įvarčius matyt mušiau tik Serbijoje, kuomet dar tik pradėjau savo karjerą. Tačiau be savo komandos draugų to tikrai nepadaryčiau. Sulaukiau tiesiog puikių perdavimų, todėl pelnyti tokius įvarčius buvo lengva“, – sakė A. Kaludjerovičius.

Pralaimėjimą pajėgiausiame Senojo žemyno turnyre dar vis pamena ir vyriausiasis treneris Valdas Dambrauskas, bet teigė besidžiaugiantis, kad jo komanda sugeba nusiteikti rungtynėms net ir po tokių išbandymų.

„Pralaimėjimas Čempionų lygoje mums tikrai buvo skaudus, bet labai malonu matyti, kad mano komanda sugeba nusiteikti bet kurioms rungtynėms ir nulemti jų baigtį dar nepasibaigus pagrindiniam laikui. O dėl įvarčių – toks jau puolėjų darbas. Šiandien vienas driokstelėjo, galbūt rytoj tai padarys kitas žaidėjas. Visgi smagu džiuginti savo žiūrovus.

Nemanau, kad praleistas įvartis tapo šių rungtynių blogąja puse. Nėra lengva žaisti, kai pirmauji keturiais įvarčiais. Nori to ar ne, galiausiai leidi sau kažkiek atsipalaiduoti. Futbolo dievai dažniausiai už tai baudžia. Turime dar daugiau dirbti, kad koncentraciją išlaikytume visas 90 minučių“, – sakė strategas.

Ketvirtąjį rungtynių įvartį pelnęs Mamadou Mbodjis teigė besidžiaugiantis savo indėliu į pergalę, tačiau pabrėžė, kad įvarčiai nėra jo pagrindinės pareigos.

„Džiaugiuosi, kad iškovojome pergalę ir išsaugojome pirmą vietą. Tai yra būtent toks kelias, kuriame ir turėtume likti. Manau, kad esame geroje formoje. Šiandien žaidėme tikrai gerai. Galbūt esame šiek tiek pavargę, tačiau tai mums nesutrukdė puikiai pasirodyti.

Tikrai nemaniau, kad „Lietava“ taip rungtyniaus. Tai yra gera ir agresyviai žaidžianti komanda. Šiose rungtynėse jiems nepavyko to pademonstruoti, tačiau vis tiek manau, kad tai yra pagarbos verta komanda. Tiesiog mes turėjome progą laimėti ir ja pasinaudojome.

Visada džiaugiuosi pelnęs įvartį, nors tai ir nėra mano pagrindinis darbas. Pirmenybę teikiu gerai gynybai ir tiksliems perdavimams komandos draugams. Tačiau turėdamas galimybę pasižymėti būtinai ja pasinaudosiu“, – sakė M. Mbodjis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)