Kaip rašo TVN24, lenkų futbolininkai ir specialistai vieningai pripažino, kad „lietuviai atvyko ne atostogauti, o rimtai sužaisti geras rungtynes.“

Pažymima, kad lietuviai, ypač pirmame kėlinyje, buvo lygiaverčiai varžovai Adamo Nawalkos treniruojamai lenkų rinktinei, o jau po 14 sekundžių nuo rungtynių pradžios, Lietuva galėjo išsiveržti į priekį.

„Tai mums leido įsitikinti, jog turime žaisti susikaupę nuo pat pirmų sekundžių. Ta pirma lietuvių ataka buvo ilgas perdavimas, o tokių Europos pirmenybėse tikrai netruks“, – sakė vienas lenkų futbolininkų.

Aiškiai matėsi, jog lietuviai neatvyko atostogauti, o vedini noro sužaisti geras rungtynes. Todėl, kaip pažymi lenkų spauda, Lenkijos futbolo rinktinei tai buvo labai naudingos rungtynės.

„Suprantame lietuvius, kodėl taip žaidė, nes, jeigu žaidžiamos tarpvalstybinės rungtynės, tai jas norisi laimėti, nors jos yra ir treniruočių pobūdžio“, – sakė lenkų futbolininkas Grzegorzas Krychowiakas ir pridūrė, kad gerai, jog lietuviai žaidė ryžtingai.

Lenkų futbolininkai ir treneriai vieningai pripažino, kad tai buvo gera jiems pamoka prieš pirmas Europos pirmenybių rungtynes su Šiaurės Airija (birželio 12-ą d., 19.00 val.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)