Renginio Kūdrų parke metu dalyviai, tempiami „Winch“ įrenginio, slys vandens paviršiumi ir pasitelkę savo fantaziją bei profesionalumą atliks įvairius triukus ant 2 didžiulių tramplinų. Dalyvių pasirodymus pagal triukų kokybę ir stilių vertins kompetentinga teisėjų komisija. Taip pat numatoma atskira „Best trick“ (geriausio triuko) nominacija.

Vandenlentės – tai ganėtinai jaunas sportas, atkeliavęs iš JAV ir jau praėjusiame dešimtmetyje įsitvirtinęs vakarų Europoje. Nors Lietuvoje vandenlenčių sportas gyvuoja vos penktą sezoną, šalyje veikia per 30 vandenlenčių parkų. Tai sportas, nereikalaujantis ypatingo fizinio pasirengimo, juo gali mėgautis tiek seni ir jauni. Važinėjant vandenlente dirba labai daug raumenų grupių, todėl tai ne tik puikus laisvalaikio praleidimo būdas, bet ir puikus sportas, lavinantis visą kūną.

„Wake Inn“ praėjusią vasarą veiklą pradėjo Klaipėdoje, kur įsikūrė miesto centre – Trinyčių tvenkinyje. Šiemet skelbia dar vieną džugią žinią – Melkio ežere, visai netoli Vilniaus, jau birželio mėnesį veiklą pradės antrasis „Wake Inn“ parkas. Gegužės 14 dieną vyksiantis renginys puiki proga oficialiai paskelbti vandenlenčių sezoną 2016metais atidarytu!

Į „Wake Inn Winch Jam“ kviečiami visi vandenlenčių ir ekstremaliam sportui neabejingi sportininkai – registracija jau prasidėjo.Norinty sdalyvauti rašykite žinutę į Wake Inn Vilnius“ feisbuko paskyrą arba laišką algirdas@wakeinn.lt.

Nesnauskite, nes dalyvių skaičius ribotas!

Žiūrovai bei smalsuoliai laukiami jau nuo vidudienio. Šalia taip pat šurmuliuos Tymo turgaus „Open Kitchen, tad tikrai būsite ir sotūs, ir laimingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)