Pasibaigus mačui, kaip įprasta, didelė grupė futbolo aistruolių „Barcelona“ futbolininkų laukė greta „Camp Nou“ išėjimo. L. Messi lipant į automobilį, vienas iš vyrukų, erzinančiai šūktelėjo Barselonos ekipos superžvaigždei: „Dabar tu į mašiną bėgi kur kas greičiau, nei bėgioji aikštėje“.

Ši gana taikli citata Ispanijos žiniasklaidoje sulaukė nemažo atgarsio. Kiek anksčiau Marca.com atliktame tyrime buvo nustatyta, kad L. Messi yra antras mažiausiai nubėgantis futbolininkas visame Čempionų lygos turnyre.

Visgi tai buvo tik lengvas paerzinimas. Kur kas daugiau aistrų kilo tunelyje, kuriuo po rungtynių stadioną paliko abiejų komandų futbolininkai. Konfliktas kilo tarp „Barsos“ žvaigždės Neymaro ir varžovų gynėjo Antonio Barragano.

Nesutarimai taip dviejų žaidėjų įsižiebė gerokai anksčiau, dar per ankstesnes Karaliaus taurės rungtynes (jas „Barcelona“ laimėjo 7:0). Brazilo pyktį tąsyk sukėlė A. Barragano poelgis. Kovodamas dėl kamuolio ispanas pastūmė „Barcelonos“ žvaigždę – brazilas buvo išstumtas nuo žaliosios vejos, užkliuvo už apsauginės tvorelės ir susimušė koją.

Kaip rašo žaidėjų pokalbius aikštėje šifravusi ispanų žiniasklaida, tąsyk Neymaras ispaną iškoneveikė necenzūrinias žodžiais ir išvadino „kalės vaiku“ ir rėžė: „Tu apskritai nelabai ko vertas, nes aš uždirbu 10 kartų daugiau“.

Per pastarąsias rungtynes Neymaras ranka keletą kartų kepštelėjo A. Barraganui, o tunelyje apskritai įsisiautėjo. Matydamas, kaip „Valencia“ žaidėjai švenčia pergalę, brazilas sviedė vandens butelį, kuris trenkėsi į A. Barragano nugarą.

Visgi muštynių buvo išvengta – futbolininkus atskyrė ir į skirtingus persirengimo kambarius išlydėjo klubų darbuotojai ir komandos draugai.

Aistros rungtynių pabaigoje:


Tiesa, dėl ko piktintis Neymaras turėjo. Kiek anksčiau arbitras jam skyrė geltoną kortelę už pražangą, kurios nebuvo – Joao Cancelo sugebėjo efektingai įsijausti į aktoriaus vaidmenį:

Šiuo metu Barselonos futbolininkai (76 taškai) vis dar pirmauja Ispanijos čempionato turnyro lentelėje, tačiau Madrido „Atletico“ taškų turi lygiai tiek pat, o Madrido „Real“ – vos vienu mažiau.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)