Prie čempionų titulo sensacingai artėjantis „Leicester City“ klubas namie priims Londono „West Ham United“ futbolininkus. Pirma vietą užimanti Lesterio komanda antroje pozicijoje esančią Londono „Tottenham Hotspur“ ekipą lenkia 7 taškais. Claudio Ranieri auklėtiniai iškovojo 5 pergales iš eilės.

Tiesa, jų sekmadienį laukia kietas riešutėlis. „West Ham“ nepralaimėjo 7 rungtynių iš eilės. Šis klubas rikiuojasi šeštas ir išsaugo realius šansus pakovoti dėl vietos pirmajame ketverte. Pirmąsias „Leicester City“ ir „West Ham“ rungtynes 2:1 laimėjo Lesterio futbolininkai.

Šeštadienį didelį susidomėjimą kelia Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ dvikova. Tragiškai šį sezoną rungtyniaujantys „aristokratai“ jau nebepateks tarp keturių geriausių komandų, bet dar gali užimti bent šeštą vietą, kuri leis žaisti Europos lygos turnyre. „Chelsea“ iš paskutinių keturių mačų laimėjo vos vieną.

„Manchester City“ futbolininkai pastaruoju metu ant bangos. Jie pateko į Čempionų lygos pusfinalį, kai eliminavo favoritu vadintą Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipą. Dvejose „Premier“ lygos rungtynėse iš eilės triumfavę „miestiečiai“ yra ketvirti. Tapti pirmenybių nugalėtojais jie beveik nebeturi galimybių ir nėra ramūs dėl vietos pirmajame ketverte.

Iš penkių paskutinių tarpusavio dvikovų „Stamford Bridge“ stadione Manuelio Pellegrini auklėtiniai nė karto į namus neparsivežė pergalės, dvejos rungtynės baigėsi lygiosiomis, trejose pajėgesnė buvo „Chelsea“. Pirmojo rato akistatą 3:0 laimėjo Mančesterio futbolininkai.

Transliacijų tvarkaraštis:

Balandžio 16 d.

14.40 val. „Norwich City“ – „Sunderland“
16.55 val. „Manchester United“ – „Aston Villa“
19.25 val. „Chelsea“ – „Manchester City“

Balandžio 17 d.

15.25 val. „Leicester City“ – „West Ham United“
17.55 val. „Arsenal“ – „Crystal Palace“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)