Titulinėje kovoje svorio kategorijos iki 77 kg kovoje pagal mišrių kovos menų (MMA) taisykles 25-erių metų lietuvis techniniu nokautu nugalėjo Moldovos sportininką V. Popovskijų. Vis dėlto, M. Veržbickas nesureikšmina šios pergalės.

„Po kovos ir pergalės jaučiuosi laimingas. Aš ir mano komanda buvome įsitikinę, jog nugalėsiu varžovą. Dabar turime dar vieną laimėtą kovą, o iškovoto titulo pernelyg nesureikšminu. Dirbame nuosekliai ir sistemingai, todėl visas įdedamas darbas virsta pergalėmis“, – teigia Lietuvos sportininkas.

Nuo 2010 metų M. Veržbickas jau laimėjo 12 kovų ir patyrė 3 pralaimėjimus, o artimiausia kova nusimato Gdanske. Sportininkas yra pasirašęs sutartį su Lenkijos organizacija KSW dėl trijų kovų Lenkijoje. Kovų tvarkaraštį ruošia Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis.

„Nemėgstu kalbėti apie būsimas kovas. Mano tikslas yra eiti tolyn – sieksiu kovoti su pačiais geriausiais pasaulio MMA kovotojais. Kovoms ruoštis man padeda Ukmergės dziudo klubo MMA treneris Tomas Putinauskas. Taip pat man padeda geras mano draugas ir sparingo partneris Teodoras Aukštuolis, kuris pasauliniuose kovų ringuose jau yra puikiai pažįstamas. Taip pat džiugu, kad prisideda visa dziudo klubo komanda ir Lietuvos bušido federacija“, – teigia mišrių kovos menų (MMA) atstovas M. Veržbickas.

M. Veržbickas yra kilęs iš Ukmergės, kur aktyviai ir treniruojasi. 182 cm ūgio lietuvis nuo 2010 metų nei karto nepralaimėjo techniniu nokautu ar pasidavęs – visus 3 kartus priešininkui pergalę atidavė teisėjai. Gegužės 27-ą dieną lietuvis susikaus su metais vyresniu ir aukštesniu Lenkijos kovotoju Kamiliu Szymuszowskiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)