„Sunkiai suvokiama ir nepaaiškinama“, – žodžius sunkiai renka 29-erių metų „Leicester City“ komandos puolėjas J. Vardy. Anglijoje žvaigžde tapęs futbolininkas ir jo sužadėtinė Rebekah Nicholson tapo netikėtos atakos internete taikiniu, o pačiame skandalo epicentre atsidūrė nieko dėta vienerių metų poros dukrelė.

Po praėjusio savaitgalio rungtynių, kuriose „Leicerster City“ 1:0 nugalėjo „Southamphton FC“ ekipą, R. Nicholson socialiniame tinkle „Twitter“ patalpino savo ir futbolininko dukrelės nutrauką, kurioje mergytė stadione įamžinta dėvinti J. Vardy marškinėlius su užrašu „Daddy“ (liet. tėtis).

Vos tik ši nuotrauka pasirodė viešumoje, po ja netikėtai pasipylė nešvankūs komentarai, kuriuose raginta susidoroti ir seksualiai išnaudoti mergaitę, grasinta ir pačiam futbolininkui bei jo sužadėtinei.

„Mes esame šokiruoti“, – savo poziciją išreiškė „Leicester City“ klubas, o J. Vardy ir R. Nicholson nedvejodami kreipėsi į policiją, kad būtų išsiaiškinta, kas rašė žeminančius ir sunkiai blaiviu protu suvokiamus komentarus.

„Nėra žodžių apibūdinti tokiems žmonėms, kokie esate jūs. Jūs turite būti uždaryti“, – širdo mergaitės mama.

Tuo metu pats J. Vardy visam pasauliui pademonstravo, kas buvo rašyta šlykščiuose komentaruose – savo socialinio tinklo „Twitter“ profilyje jis pasidalijo komentatorių citatomis su jų anketų profilių vardais.

„Mes visiškai palaikome Jamie ir jo šeima šio šokiruojančio ir sukrečiančio išpuolio metu ir padėsime viskuo, ko prireiks bendradarbiaujant su policija“, – oficialų pareiškimą išplatino „Leicester City“ klubas.

Skelbiama, kad kai kurias anketas, iš kurių buvo rašyti žeminantys komentarai, policija jau uždarė. Šiuo metu bandoma identifikuoti su išpuoliu susijusius asmenis.

Žinia apie išpuolį apskriejo įvairias pasaulio šalis, paramą futbolininkui išreiškė ne tik jo komandos draugai, bet ir varžovų komandoms atstovaujantys žaidėjai.

Nuotrauka, sukėlusi skandalą:

J. Vardy sužadėtinė su dukrele:

Pažymėtina, kad J. Vardy pavardė figūruoja ir kitoje, kur kas smagesnėje istorijoje. Maždaug prieš mėnesį žiniasklaidą apskriejo žinia, kad „Leicester City“ gerbėjas įtikino savo gyvenimo partnerę gimsiantį vaiką pavadinti J. Vardy garbei. Internete paskelbęs „Vardy“ sudarys dalį jo gimsiančios dukters vardo.

J. Vardy žaidimo epizodai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)