„Aš buvau nustebusi tuo, kad didžioji dauguma į šią žinią reagavo labai jau diplomatiškai, nors iš tikrųjų visi mano kitaip. Aš nekomentavau situacijos, nes nenorėjau būti vienintele, kuri sąžiningai pateiks savo nuomonę.

Pasakysiu tik viena: man M. Šarapovos nė kiek negaila ir aš jos nepasiilgstu korte. Ji - labai nemalonus žmogus. Pasipūtusi, išpuikusi, savimyla ir labai šaltas žmogus. Kai aš sėdžiu šalia jos rūbinėje, ji niekada net nesisveikina“, - D. Cibulkova taip pasakojo apie rusę slovakų portalui Sport.sk.

Šiuo metu M. Šarapova yra devinta pasaulio raketė. Ji nušalinta nuo teniso už dopingo meldoniumo vartojimą. Jos bylą svarstys nepriklausomas tribunolas. Kovo 2-ą d. pajėgiausiai Rusijos tenisininkei buvo pranešta, kad jos dopingo mėginys yra teigiamas. Balandžio 19-ą d. M. Šarapova švęs 29-ą gimtadienį.

D. Cubulkova - buvusi 10-a pasaulio raketė (dabar ji sąraše 53-ia). Ji yra laimėjusi keturis WTA turnyrus, o 2014-ais žaidė Australijos atviro teniso čempionato (Australian Open) finale. Gegužės 6-ą dieną slovakei bus 27-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)