„Buvo sunku patikėti po rungtynių, kad laimėjome. Visi labai norėjome laimėti ir tikėjome pergale. Po paskutinio taško apėmė pats geriausias jausmas, koks tik gali būti. Nebuvau anksčiau matęs taip besidžiaugiančios komandos“, – po rungtynių įspūdžiais dalinosi Šiaulių ekipos treneris Modestas Strockis.


Džiaugtis šiauliečiams tikrai buvo kuo. Visose penkeriose pusfinalio serijos rungtynėse prireikė penkių setų. Sekmadienį pirmąjį ir trečiąjį setą Raseinių klubas laimėjo gana užtikrintai, o kituose setuose Šiaulių klubas per didelius vargus išlygindavo rezultatą. Vis dėlto, lemiamame sete jau nuo pat pradžių iniciatyvą turėjo šeimininkai. Nors svečiai dar bandė priartėti, audringai sirgalių palaikomi šiauliečiai nebepaleido pergalės iš savo rankų.

„Penktąjį setą mes pradėjome geriau. Varžovai, ypač jų lyderiai, pradėjo klysti ir mes įgijome pranašumą. Bet mūsų jaunai komandai nepavyksta visada išsaugoti saugų pranašumą ir Raseiniai vis priartėdavo. Daug lėmė ir nuovargis, nes mūsų atsarginių žaidėjų suolelis yra ilgesnis. Turėjau tokį tikslą, kad visi 12 žaidėjų galėtų įnešti savo indėlį. Mus įkvėpė ir sirgalių palaikymas“, – pasakojo M. Strockis.

Finale „Elga-Master Idea“ žais su Vilniaus „Flamingo Volley-SM Tauro“ komanda. Dėl trečiosios vietos žais „Norvelita“ ir Marijampolės „Sūduva“.

Lietuvos čempionatų finalai balandžio 9-10 dienomis vyks Kauno sporto halėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)